torsdag den 6. marts 2008

Nyder livet...

En varm hilsen herfra det sydlige New Zealand. Vi har det godt og nyder bare livet;) Der nu gaaet to uger, og vi er nu naaet ned paa det sydligste punkt af sydoen.

Aoraki er et flot bjergomraade inde midt paa sydoen. Her tog vi paa en to-dages trekkingtur, ved siden af stenede gletchere og sneklaedte bjergkaeder. Efter fire timers vandring, naede vi til den hytte, vi sku overnatte i. Godt nok en lille skodhytte, men vi havde dog tag over hovedet. Da vi stadig havde lidt krudt tilbage, begav vi os op ad en bjergside, som viste sig at vaere ligt stejlere, end vi havde regnet med. Rigtig sjovt, men maaske lidt dumdristigt.

Trekking ved Tasman gletcher i Aoraki



Efter trekkingturen koerte vi tilbage til oestkysten. Paa vejen stoppede vi ved nogle af alle de smukke soer der er overalt i NZ.

Fandt massere af dejlige brumbaer...

... og spiste dejligt meget billig is.. nam nam og kaffe

Baal er jo altid hygge - og roedvin;)



Siden har vi koert fra Oamaru ved kysten, til Invercargill. Undervejs har vi vaeret paa nogle flotte treks, set pingviner og soeloever, vaeret paa ridetur, oplevet vild regnskov og badet ved de smukkeste strande.







Vi har to gasblus, saa vi har selvfoelgelig ogsaa nydt at lave god mad og drikke roedvin, -og ikke at forglemme, man kan faa rigtig rugbroed og mega gode lakridser. Mega fraaderen..
I dag skal vi paa en lidt vild og vaad grotte-tur, hvor vi vist kommer ud for lidt af hvert, saa det skal nok blive spaendende. I morgen koerer vi mod Fiordland, som er et omaade beroemt for alle dets smukke trekking-steder. Derefter fortsaetter vores rejse op ad vestkysten.
Ellers er humoeret i top. Haaber i har det godt hjemme i DK, og der snart er noget foraar paa vej til jer;)
-og forresten husk i er jo meget velkomne til, at skrive en lille kommentar paa bloggen;)

2 kommentarer:

Lady Ruth =) sagde ...

que hermosas imágenes, que maravilla de lugares, saludos desde méxico bye

I like this blog, you have good pictures, XD my english is very bad jeje sorry, many greetings from MEXICO

Elisabeth Liv S. Lorentzen sagde ...

Hej Søster og Fie:)
Det lyder bar til at I har det Så dejligt - det er jeg rigtig glad for at høre, men os lidt misundelig! Savner nu New Zealand lidt - men her er foråret på vej og alt går bar super med arbejdet i vuggestuen og med at bo her i Esbjerg sammen med Daniel:)Syntes sagtens at i kan undlade Milford Sound, det er vildt flot, men det er det meste jo på new Zealand, som I jo nok har fundet ud af - så sys ikke det er et must. Men det er glacierturen ved Fraz Josef tilgengæld og skydivet ved Fox glecier... Glæder mig til at høre mere om jeres fantastiske tur! Ha' det godt og pas på jer selv og hinanden:) Kærlige tanker, Kram og Kys Elisabeth