lørdag den 1. marts 2008

New Zealand -here we come

Efter en laang flyvetur med mellemstop i Aucland landede vi d. 23 februar i Christchurch paa sydoen paa New Zealand.
Vi havde, typisk os, selvfoelgelig overhovedet ikke faaet planlagt, hvad der videre sku ske, saa man kan vist roligt sige, at vi var paa bar bund da vi ankom. Vigtigst var at finde en camper, da det jo sku vaere vores hjem de naeste 40 dage. Vi sku selvfoelgelig ha det bedste tilbud saa foerst 4-5 timer senere satte vi os ind bag rattet i en fiks groen camper. Super smart med slaa-ud-seng, gasbraender, koekkenvask og koeleskab..
Vores foerste udfordring var at koere i modsatte side af vejen, det gik faktisk meget godt og indtil videre har vi kun vaeret spoegelsesbilister 1 gang;)Efter at have tanket bilen og koebt rigeligt af proviant var vi klar til eventyr.

Vores fine camper, hvor fie er i gang med a kokkere ved vores outdoor-koekken

I en adrenalin forest hvor vi er kommet paa nogle vilde udfordringer under traetoppene.










En tidlig morgen vaagnede vi op til en voldsom braegen ude foran vores bil. Da vi steg ud ku vi se at vejen ved siden af var blokeret af hundredevis af faar, der var ved at skifte graesgange. Vi faldt i snak med en rar faarefarmer og inden vi fik set os om, havde vi takket ja til det bad han tilboed os (efter at havde kikke undersoegende paa os... hmm.. han kunne vist godt se der var gaaet mange dage siden sidste bad) og vi koerte med ham hjem, hvor han kone gav varmt bad og kaffe:-)
Her ses Fie med konen Karen


Ved Lake Tekapo


Paa vej mod Aoraki... smukt!!

1 kommentar:

Hamada Muhamed sagde ...

Hai
I Hamada from Egypt
I am very impressed with the Code
my mail
hamada_11_ahly@yahoo.com