lørdag den 15. marts 2008

ADRENALIN FOR ALLE PENGENE!!!

RIVERRAFTING -med kun et bodyboard!

Vi tog paa en halvdagstur til Kawarau river naer queenstown, hvor vi ellers bare gav den fuld gas ned ad floden;) Efter at vaere udstyret med vaaddragt, svoemmefoedder, hjelm og selvfoelgelig et board, blev vi instrueret i hvordan vi sku befaerde os saa vi ku undgaa at drukne, tonse ind i klipper eller andre ubehageligheder..



Efter den vildeste tur bagefter en vandscooter var det tid til endnu flere vandlege. Foerst sku vi hoppe ned fra nogle hoeje klipper, det var dog kun astrid der havde modet til at hoppe de ni meter ned. Derefter sku vi lege tarzan, med krumelut spring fra en svinggynge og rutsche paa vores board. Det var mega sjovt og guiderne var helt sikkert med paa noget spass..




Et billede taget lidt senere paa dagen, hvor man kan se lidt af den flod vi raftede paa..


Hvis i sys det lyder spaendende kan i proeve og gaa ind paa deres hjemmeside og se en video af hvad vi lavede: www.riverboarding.co.nz



HANGGLIDING

Da vi var i Queenstown besluttede vi os for at vi ville proeve noget vildt oppe i de lidt tyndere luftlag. Vi undersoegte sagen og blev hurtigt begge ret hup paa noget der hedder hanggliding. Det minder lidt om paragliding -bare MEGET federe;)Forskellen er at i stedet for at du sidder i en stol med en faldskaerm over dig, er man istedet udstrakt med armene paa styrestangen og saa ellers et par gode vinger over dig. Den udstrakte stilling goer at man blir mere fugleagtig og derfor flyver meget staerkere end hvis du paraglider..
Efter at vaere koert op ad et bjerg lidt uden for Queenstown, blev vi dresset op og fik en lille instruktion af vores guides. Derefter blev vi ellers klikket fast til vores hangglide og guide. Efter kort nedtaelling begyndte vi at loebe ned ad bjergsiden, hvorefter jorden hurtig forsvandt under os og vi bare svaevede ud i det blaa. Det var de fedeste 15 minutter og det taetteste vi vist begge har vaeret paa at foele os som frie fugle;)


Vi har desvaerre ikke nogle billeder af os i luften, da vi synes priserne var rigeligt krydrede. Men hvis i er interesserede kan i se nogle billeder af hanggliding paa www.skytrek.co.nz

Ingen kommentarer: