onsdag den 19. marts 2008

Queenstown & Wanaka

Efter mange dage som naturelskende, halvlugtende vildmarkspiger, traengte vi til at faa jorden vaek under neglene og vores trekkingstoevler traengte til hvile. Derfor passede det perfekt at Queenstown var det naeste punkt paa dagsordenen. Queenstown er en hyggelig by med masser af gang i. Mange hyggelige cafeer, gaa-i-byen-steder og utallige muligheder for at faa et adrenalin-rush enten i luften eller paa vandet. Vi lod os friste af baade hanggliding og riverboarding. Mega fedt!

Loerdag aften efter riverboarding var vi stadig meget opppe at koere saa der sku ikke meget til at faa gang i en fest i Bille. En southern comforts-tid senere (og selvfoelgelig ogsaa oel) begav vi os syngende ud i nattelivet og gav den gas til den lyse morgen...

BRANDERT! Helt uoverskueligt!


Da vi langt om laenge havde faaet styr paa Bille igen og foelte os nogenlunde aedru, forlod vi modvilligt den fantastiske by og koerte videre nordpaa mod Wanaka.


Wanaka er en hyggelig lille by, som ligger ved en stor smuk soe ved navn Lake Wanaka, og rundt om er der de mest fantastiske bjerge. Vi saa et postkort med en fyr som sad oppe paa en top, med den mest smukkeste udsigt bag sig. Der MAATTE vi op!!
(Det var dog lettere sagt end gjort, fandt vi senere ud af...)
Saa en tidlig morgen begav vi os op af det 1578 meter hoeje bjerg Mt. Roy. Sikke en dejlig dag - ikke en sky paa hilmlen!
Der gik dog ikke lang tid foer denne dejlige varme dag blev lidt for varm.. Ikke en vind roerte sig, temperaturen steg stoedt og vandflaskerne blev alt for hurtig tomme.
Men udsigten var som paa postkortet - helt ubeskrivelig.



Allerede efter et par timers haard opstigning var vi godt traette.




Toppen er noget, og vi soeger i skygge bag et lille skur.


Men som i forhaabentligt kan fornenne, var det virkelig anstregelsen vaerd.
SAA smukt!


Det er jo bare fantastisk!




Efter at ha faaet pulsen ned igen, koerte vi ud mod vestkysten. Her maate vi lige goere kort holdt, for at en flok faar ku passere vejen. Og ja det er ikke et sjaeldent syn. Der er nemlig cirka 20 mio faar paa NZ -5 gange den new zealandske population! -ta' den!


Fie klarer opvaske-tjansen. Ikke saa daarligt naar man kan staa og slikke sol imens;)

Ingen kommentarer: