fredag den 14. marts 2008

Fiordland



Fiordland er et stort naturomraade, beliggende i den sydvestlige del af Sydoen. Omraadet er verdenskendt for al dets spektakulaere natur, og derfor er der rig mulighed for friluftsaktiviteter, eksempelvis trekking og kajak. Det mest kendte track er Milford tracket, som vi desvaerre ik fik mulighed for, da man skal forudbestille et halvt aar i forvejen.
Men vi kom delvist paa to andre tracks, nemlig Kepler og Routeburn. Havde dog hverken tid eller penge til at gennemfoere hele turene, saa istedet for tre dages ture tog vi to-dages ture, saa vi kun betalte for en overnatning, da priserne var meget krydrede. Men foelte egentlig ik vi gik glip af noget paa de tracks da vi stadig naaede de hoejeste punkter med de smukkeste udsigter. Trods nogle tunge rygsaekke og oemme ben og foedder,havde vi nogle rigtig gode oplevelser og moedte en masse soede folk fra andre lande.

Kepler track


Paa ruten gjorde vi et stop ind forbi en limestone grotte.. Igen blev det lidt smaat, vildt og vaadt, men det var det hele vaerd.



Her ses hytten vi sov i paa kepler trekket.. Kan udsigten bli' bedre eller hva'..;)


Fulgtes lidt med christina og michael, et polsk/australsk par, meget hyggeligt og de gav os enda massage om aftenen i hytten..



En forfriskende oel og en lur, inden det gaar loes paa naeste trek.

Routeburn track












Det er bar' toppen;)

Vandbaereren Astrid paa det hoejeste punkt paa turen.



Dagen efter Routeburn track.
Tidligt ud af soveposen, paa med badetoejet. Tage en dukkert i det iskolde soevand, mens solen staar op over de smukke bjerge. Saa har men gjort sig fortjaent til dejlig morgenmad i solen :-)

Man kan godt se at efteraaret er paa vej..



Godt nok lever vi primitivt -og saa alligevel ;-)
Trods vores snaevre budget og koekken, formaar vi alligevel at fremstille nogle rat fraaderen maaltider - hvis vi selv skal sige det.

Og somme tider bliver klokken mange foer vi spiser, saa sidder vi inde i bilen. Som her paa billedet. Men det er ogsaa hygge.

Ingen kommentarer: