lørdag den 1. marts 2008

Los Angeles.. Wow -eller noget

Hvis det ikke er gaaet forbi jeres naeser saa er det faktisk Hollywood vi befinder os i. I kan maaske ane skiltet bag de graa skyer;)


Mandag d. 18 februar havde becca taget fri, saa kun kunne koere os ned til LA i hendes roede truck. Det var en rigtig hyggelig roadtrip, og dejligt at vi slap for at bruge transport-penge. Oven i hatten havde hun arrangeret, at vi alle tre kunne sove hos hendes kusine den foerste nat. Den bedste nat i de bloedeste sofaer, -dejligt med lidt afveksling efter Beccas mindre behagelige gulv;)
Vi fandt det billigste hostel i byen, hvor vi overnattede 2 naetter, inden vi skulle videre til New Zealand. Vi fandt saa ogsaa ud af at den billige pris vist hang lidt sammen med de personer der boede og arbejdede paa stedet.. Nemlig meget meget mystiske..hmm.
Desuden blev vi ogsaa klar over at en bil i LA er et must,-offentlige transportmidler sucks!Derfor valgte vi den typiske turistpakke, hvor vi kom rundt og saa alle de kendte steder i byen og derefter havde resten af dagen i Universal studios. Hollywood havde mildt sagt ikke den vilde wow-effekt paa os, men universal studios var vi derimod meget begejstrede for. Vi saa bl.a. scener hvorfra mange kendte film er blevet optaget, saa hvordan man oversvoemmer en by og oplevede et kunstigt jordskaelv.. Det var meget show-praeget, saa vi fik ogsaa set vilde ild- og vandshows oplevet durassicpark indefra og set en 4D fortsaettelse af hvad der egentlig skete viderhen med Shrek og Fiona..
Ser vi bort fra Universal studios maa vi indroemme at vi ikke var specielt begejstrede for byen,- det triste og vaade vejr gjorde det selvfoelgelig heller ikke mere indbydende, saa d 21 februar skyndte vi os videre til New Zealand.

Venice Beach -der er ik ligefrem saa meget Baywatch over det..;)


Billede af vores hostel. Det ser maaske harmloest ud, men under overfladen var vi begge overbevist om der var noget skummelt over stedet..

Amerikansk slikbutik,-kan det bli' mer' kunstigt?


Waterworld i universal studios, masser af vilde stunts

2 kommentarer:

kasper lorentzen sagde ...

Hej dejlige piger. Kan se i rigtig er på eventyr. Herligt at se billeder fra jeres eventyr.

Unknown sagde ...

Hvem der bare fedede den som jer - sidder selv og skriver skoleopgaver - Det ser man ikke verden af - Men så er det jo godt at kusinen, med vendinden kan gøre det sjove arbejde - Fætter Jepsen