mandag den 14. april 2008

Sa pa

Fra Hanoi af tog vi nattoget op nordpaa til Sa Pa hvorfra vi havde 3 dages guided tur. Her ses et par fra vores gruppe sammen med nogle af lokale kvinder fra landsbyen.





Der var utrolig smukt med de smaa landsbyer og rismarkerne og bjergene rundt omrking. Meget hyggeligt med legende boern og dyr overalt.








Her ses venlige Linh, som var vores guide paa hele turen. Hun var meget informativ og gav os et godt billede af hvordan hverdagslivet er ude paa landet. Her staar hun bl.a. med en plante som bruges til at farve deres toej i den traditionelle farve som hun er klaedt i.


Der var buffalos overalt som sled haardt for at goere klar til saaning


De fleste boern laerer at lave mad fra de er 4-5 aar..


Den gule bygning paa billedet er den lokale skole og naesten alle boern har mulighed for at gaa gaa i den.







Pigerne lavede kranse til os og gav os blomster. Naive os var meget beaeret, men fandt hurtigt ud at det saa laa implicit at vi saa skulle koebe nogle af alle deres souvenirs..


Vi hyggede os meget med pigen til hoejre, som hedder Yoko og kommer fra Japan. Helt vildt soed og grinende..


Et par drenge fisker i soen






Anden nat var der ellers homestay for alle pengene. Vi skulle overnatte hjemme ved vores guide, som havde kokkereret de laekreste vietnamesiske retter over baalet.


Her ses hun med sin lille soen Martin og sin mand til hoejre. Han var desuden noget af en vaert og var ikke naerig med "the happy water" som er en staerk risbraendevin, der fik os til at sove dejligt tungt om natten;)


Vaagnede op til pandekager med banan og honing, kan det blive bedre..

Ingen kommentarer: