fredag den 18. april 2008

Hoi An

Fra Hanoi tog vi med natbussen ned til Hoian, som ligger i den centrale del af landet. Vi blev placeret bagerst i bussen, klods op af 3 store bredskuldrede maend, og da Fie havde problemer med maven, blev den over 17 timers lange bustur MEGET MEGET lang, og vi var mer end glade da vi endelig ankom til byen. Vi var heldige og fandt et laekkert billigt hotel med stort vaerelse og swimmingpool:-)Vildt dejligt, for allerede paa det tidspunkt synes vi temperaturen var noget hoejere end vi finder behageligt. Og den er siden kun steget..

Fik desvaerre ingen billeder af alle skradderierne, men her ses nogle andre typiske smaa butikker. Her kan man koebe; lamper lamper og lamper..


Saa fandt vi en restaurant med tilknyttet bageri, hvor vi kunne faa nogle boller med bare en smule rugmel i - og saa var vi glade!


Efter naesten 3 maaneder vaek fra vores kaere cykler derhjemme, var vi glade da vi igen sad paa et saadan fantastislk transportmiddel:-) Paa hotellet kunne vi nemlig frit laane cykler, saa det benyttede vi os ofte af. Vi vovede os ogsaa ud paa scooter en eftermiddag, hvilket vi desvaerre ikke har billeder af.


Vi har ogsaa proevet en del eksotiske frugter, bl.a. roed drage, som er den laekre prikkede og pinke laekkerbisken og tilsat lidt ckokolademousse saa blir det vist ikke bedre;)

Ingen kommentarer: