lørdag den 19. april 2008

Nha Trang

Igen hoppede vi paa en natbus, som koerte os videre sydpaa til Nha Trang. Her havde vi to overnatninger. For 10-15 aar siden var byen bare en lille fiskerby, men idag er det en rigtig strandby med afslapning og gaa-i-byen-steder som dens stoerste attraktion. Det blev heller ikke til meget kulturelt for vores vedkommende, mere solbadning og go mad.

Snuser lidt paa det lokale marked..


Den ene dag tog vi paa en baadtur, hvor vi besoegte 4 oer og snorklede. Vi syntes selv vi havde lavet en rigtig go deal og faaet et godt tilbud. Det viste sig saa at vi prakstisk talt var de eneste turister paa baaden og resten var saa lokale som viste sig at vaere paa firmafestsoendagstur. Her ses den laekre frokostbuffet, fraaderen men man skulle vaere hurtig paa fingrene.


Senere gav guiderne live-koncert og der var dans paa bordene. De er nogle utrolig festlige nogle de vietnamesere. De synes ogsaa det var usandsynligt sjovt at snakke med og ikke mindst om os, da vi jo selvfoelgelig ikke fattede et kvaek.


Her har vi stop inde paa en af oerne.


Vi noed den lidt koeligere vind paa havet.


Sidst paa turen var der saa floating bar, hvilket bestod af roedvin og ananas omkring en lille gummiring-bar. Temmelig saltet, men en sjov oplevelse.


Astrid og svenskeren Thomas som vi fik en lille sjus med.

Ingen kommentarer: